You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Támogasd Te is a háborús árva gyerekeket

Tisztelt Partnerünk!

Cégünk a Betonpartner Magyarország Kft. a jelen háborús helyzetben kiemelten fontos feladatnak tartja az ukrajnai háború áldozatainak támogatását.

Egy háborúban a gyerekek, leginkább az árva gyerekek vannak a legkiszolgáltatottabb helyzetben. Ők a szüleik oltalma és szeretete nélkül élnek át minden tragédiát és nem képesek elmenekülni a rájuk leselkedő veszélyek elől.

Első lépésként 4 árvaházzal/alapítvánnyal vettük fel a kapcsolatot és megtudtuk, hogy jelenleg miben szorulnak leginkább támogatásra. Megkeresésünket minden intézmény rendkívüli örömmel fogadta:

  • 1) A Yellow-Blue Wings egy 2014 óta működő szervezet, mely a felajánlásra kínált összeget az árvaházi gyerekek mindennapi ellátására fordítanák.
  • 2) A Rát Szent Mihály Gyermekotthon családotthonként működik 2006 óta. A háború kitörése óta az itt dolgozó nevelőszülők állami fizetése bizonytalanná vált, ezért a felajánlott összeget javarészt a nevelőszülők fizetésének fedezésére fordítanák.
  • 3) Az Irgalmas Szamaritánus Református Gyermekotthon 1996 óta működik és az otthontalan magyar leánygyermekek részére nyújt menedéket. A háború kitörése óta a menedéket kérők száma megnövekedett, ezért a felajánlásra szánt összeget bővítésre fordítanák.
  • 4) A Svalyava-i árvaházban 103 gyermek él és folyamatosan fogadnak be újabb érkezőket más régiókból. Az állami fenntartású intézmény túlterheltsége és az elavult berendezések miatt gépbeszerzésekre van szükség a melegvíz- és fűtés biztosításhoz, továbbá mosó- és szárítógépek tennék könnyebbé az itt élők mindennapjait.
  •  
Támogatási akcióinkról azzal a reménnyel adunk hírt Önöknek, hogy minél több támogató és segíteni szándékozó céget és szervezet tudjunk magunk mellé állítani és az együttes erőforrásainkat kihasználva minél nagyobb segítséget és anyagi támogatást tudjunk nyújtani az az ukrajnai árva gyerekeknek.

Célunk megvalósításához Magyarország egyik legnagyobb segélyszervezetét választottuk partnerként, amely 25 éve aktívan jelen van a Kárpátaljai régióban és komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik a humanitárius segítségnyújtás legkülönbözőbb területein. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet nagyszabású segélyprogrammal támogatja a háború elől menekülőket.

A segélyszervezetről bővebben az alábbi linkeken kaphat bővebb tájékoztatást: https://segelyszervezet.hu

Ökumenikus Segélyszervezet Ukrajnában-2022

A programunk további lépéseként az országszerte közlekedő mixer eszközparkunkat a „Támogasd Te is az árva gyerekeket!” felirattal láttuk el. Reméljük, hogy a kezdeményezésünk minél több társunkat ösztönzi segítségnyújtásra.Segítsünk közös erővel!

Ha Ön is szeretne részt vállalni az árvák támogatásában, kérem vegye fel a Magyar Ökomenikus Segélyszervezet képviselőjével:

Magyar Ökomenikus Segélyszervezet
Kapcsolattartó: Gyombolai Eszter
Telefon: +36 30 411 6292
E-mail: gyombolai.eszter@segelyszervezet.hu         

Reméljük, hogy a kezdeményezésünk minél több partnerünket ösztönzi segítségnyújtásra.

Köszönettel és tisztelettel:


Dr. Uwe Scholz
tulajdonos-ügyvezető igazgató
Scholz Péter
ügyvezető igazgató
Sélley Zoltán
ügyvezető igazgató
 
Devecsery Péter
országos kereskedelmi igazgató
Németh Tamás
műszaki igazgató
Kiss János
bányászati üzletág igazgató
Zsoldos Gábor
országos vezető betontechnológus
Kárpáti Tamás
kötőanyag és HDT üzletág vezető
Selmeczi Dániel
kereskedelmi igazgató Budapest
Koncsik Sándor
telepvezető Észak-Buda és Észak-Pest
 
Csizmadia Tamás
telepvezető Maglód
telepvezető helyettes Észak-Pest
Tóth Gábor
telepvezető Székesfehérvár,
Kaposvár
Rajos Dániel
telepvezető Győr
betontechnikus
Hergovics András
telepvezető
Szombathely
Lánczi András
telepvezető Debrecen
Csókay Tamás
telepvezető Szeged
betontechnikus
Formáty Viktor
műszaki és kereskedelmi vezető
Forgács Szilárd
szakértő

Budapest, 2022.05.12.