You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Történet

Történet, cégismertető

A Betonpartner Magyarország Kft-t Dr. Scholz Uwe alapította 2007-ben, 8 betonüzem egyesítésével. Betonüzemeink kezdetben Budapesten és Nyugat-Magyarországon, Győrben, Szombathelyen, Sopronban és Székesfehérváron voltak jelen. Cégcsoportunk azóta folyamatosan fejlődött és két újabb betonüzemmel bővült, Szegeden és Debrecenben. Fix betonüzemeink mellett nagy teljesítményű mobil betonüzemmel is rendelkezünk, melyet az ország bármely részére tudunk telepíteni. A Betonpartner Magyarország Kft. Budapest vonzáskörzetében egy saját korszerű és minőségi kavicsbányával rendelkezik, amely folyamatos és stabil alapanyagellátásunkat biztosítja. Cégcsoportunk 2010 óta cementértékesítéssel is foglalkozik. A Betonpartner Magyarország Kft. folyamatos fejlődését a cég tulajdonosai kezdettől fogva a legfőbb prioritásuknak tekintik.

Magasan képzett munkatársaink elkötelezettek az iránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsák minőségi transzportbetonjaink gyártása és kiszállítása során. Folyamatosan bővülő termékeink körében jelenleg az aktuális szabvány szerinti betonok, mélyépítési betonok, látvány betonok, magasszilárdságú betonok, lőtt betonok, öntömörödő betonok, esztrich betonok, valamint a Megrendelőinkkel közösen kidolgozott egyedi betontermékek szerepelnek. Saját technológiai támogató szervezetünk biztosítja a hozzáértést, a magasfokú szakmai alapokat a minőségi kiszolgáláshoz.

Korszerű gyáraink, gépeink és igényes megjelenésű szállító flottánk műszaki állapotát folyamatosan ellenőrizzük, hogy elkerüljük az Önök kiszolgálását befolyásoló fennakadásokat. A betontermékeink kiszállítását és bepumpálását végző alvállalkozóinkkal sok éves, tartós kapcsolatban állunk. Számítástechnikai hálózatunk folyamatosan alkalmazkodik Megrendelőink aktuális igényeihez, mint pld.: e-szállítólevél, e-számla, bankkártyás fizetés telephelyeinken, mixereink GPS követése stb.

Felelősségteljes csapatunk szakmai és személyi fejlődése egyaránt szívügyünk.

Partnereinkkel, beszállítóinkkal és alkalmazottainkkal hosszútávú tartós üzleti és emberi kapcsolatra törekszünk.

Tevékenységünk során kitűntetett figyelmet fordítunk a hatályos törvények és környezetvédelmi előírások betartására.